Loading....
Coupon Accepted Successfully!

Quantitative Aptitude

Open Flashcards

Time & Distance

Question
2 out of 35
 

The ratio between the speed of bike and train is 14 : 29 respectively. Also a truck cover a distance of 420 km in 12 hours. Speed of bike is double the speed truck. How many distance will cover the train in same time in which the truck cover 350 km distance?



A 1350 Km
B 1450Km
C 1500Km
D Cannot be determined
E None of these

Ans. B

Speed of truck = 420/12 = 35 km/h

Speed of train = km/h

Now, truck cover 350 km distance in 350/35 = 10 hour

So, train cover = 145 x 10 = 1450 km

Time & Distance Flashcard List

35 flashcards
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
21)
22)
23)
24)
25)
26)
27)
28)
29)
30)
31)
32)
33)
34)
35)