Loading....
Coupon Accepted Successfully!

Quantitative Aptitude

Open Flashcards

Time & Distance

Question
13 out of 35
 

Two trains are running in opposite direction at the speed of 74 km/h and 34 km/h. If the length of one trains 220 m and they cross each other in 15.4 second that what will be the length of other train?



A 550m
B 209m
C 208 m
D 180m
E None of these

Ans. A

Relative speed = 74 + 34 = 108 km/h

= 180 m/s

So, total distance cover by train = 50 × 15.4 = 770 m

As speed of first train is 220 m. So, Speed of 2nd train = 770 – 220 = 550 m

Time & Distance Flashcard List

35 flashcards
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
21)
22)
23)
24)
25)
26)
27)
28)
29)
30)
31)
32)
33)
34)
35)