Loading....
Coupon Accepted Successfully!

Quantitative Aptitude

Open Flashcards

Work and Time

Question
15 out of 30
 

20 men can do a job in 40 days. However 2 men begin to leave every 5 days. The job will be completed in



A 60 days
B 88 days
C 124 days
D never
E None of These

Ans. D Total Work = 20*40 = 800 Man Days

Work completed in first 5 days = 20*5 =100 Man days

Work in Next 5 Days = 18*5 = 90 Man Days

If we add up the total work done this way -

= 5* (20 + 18 + 16 +….. + 2) = 500

= So, work can never be completed

Work and Time Flashcard List

30 flashcards
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
21)
22)
23)
24)
25)
26)
27)
28)
29)
30)