Loading....
Coupon Accepted Successfully!

Quantitative Aptitude

Open Flashcards

Work and Time

Question
28 out of 30
 

28.   In a fort there is  provision  for  20  days  for  250  persons.  If after 12 days  150  persons  leave  the fort, for how many more days the provisions will now last?



A  4 days    
B  5 days
C  20 days      
D  12 days      
E  None of These

Ans. C 250 person = 20 day

1 person = 20 × 250 day = 5000

250 person in 12 days = 250 × 12 = 3000

Rest unit = 2000

Rest person = 250 – 150 = 100

So 2000/100 = 20 day

Work and Time Flashcard List

30 flashcards
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
21)
22)
23)
24)
25)
26)
27)
28)
29)
30)