Loading....
Coupon Accepted Successfully!

Quantitative Aptitude

Open Flashcards

Work and Time

Question
1 out of 25
 

Ram can do a piece of work in 10 days while Sanjay alone can do it in 15 days. They work together for 5 days and the rest of work done by Girish in 2 days. If they get 900 for the whole work. Money of Ram Sanjay and Aditya divide money as



A 150, 300, 450
B 600, 450, 150
C 600, 450, 300
D cannot be determine
E None of these

Ans. E Let work be 30 unit

Ram 10 day = 3 unit

Sanjay 15 day = 2 unit

Total 5 unit for one day

In 5 day they together work 5 x5 = 25 units

Rest work = 30 – 25 = 5 units

5 units done by Girish in 2 days

Ram = 3 x 5 = 15 unit,

Sanjay = 10 unit,

Girish = 5 units

So 900 Rs. divided as

Ram = 900 x

Sanjay = 900 x

Girish = 900 x

Work and Time Flashcard List

25 flashcards
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
21)
22)
23)
24)
25)